Husön suositut kouluratsastusklinikat saavat jatkoa lauantaina 23.11.2024 klo 16–18, jolloin järjestetään pikkujouluklinikka Husön maneesissa. 

Klinikan vetää Husön Ratsastuskeskuksen toimitusjohtaja, kilparatsastaja ja valmentaja Susanna Therman ja ratsuina toimivat Husön upeat opetushevoset. Susanna myös ratsastaa itse kaikilla klinikalle osallistuvilla opetushevosilla.

Yleisöllä on mahdollisuus toivoa etukäteen, mitä ratsastukseen liittyviä asioita klinikalla käydään läpi sekä toivoa, mitkä hevoset tai ponit klinikkaan osallistuvat. Aikaisemmille klinikoille ovat Husössä vielä olevista hevosista jo osallistuneet Kaitsu, Meeri, Palina, Raipe, Saku ja Silli, joten kannattaa tällä kertaa toivoa joitain muita hevosia.

Klinikan aluksi maneesin lämpiössä on tarjolla purtavaa ja lämmintä juotavaa pikkujouluhengessä. 

Maneesiin tuodaan jonkun verran istuimia, mutta niitä ei välttämättä riitä kaikille. Voit ottaa myös oman jakkaran mukaan. Muista pukeutua lämpimästi.

Klinikka on tarkoitettu Husön Ratsastajien jäsenille ja Husön Ratsastuskeskuksen oppilaille. Klinikalle on vapaa pääsy, mutta ilmoittauduthan ennakkoon, että osaamme varata sopivan määrän tarjottavia.

Klinikan järjestävät yhteistyössä Husön Ratsastuskeskus ja Husön Ratsastajat ry.

Ilmoittaudu klinikalle sekä toivo aiheita ja hevosia tämän lomakkeen kautta viimeistään su 10.11. mennessä: https://forms.office.com/e/fbCvez8vBs.

Uutisen kuva: Laura Laakso, SRL